VIOGENESIS LINGVO EXPRESS (MELATONIN) - (ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΣΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΖΕΛ-ΔΙΣΚΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ) 30 Gel-Tablets

VIOGENESIS LINGVO EXPRESS (MELATONIN) - (ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΣΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΖΕΛ-ΔΙΣΚΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ) 30 Gel-Tablets

Προιόν:VIOGEN1210
Διαθεσιμότητα:1-3 ημέρες
Τιμή: 15,00€
Ποσ.:
    - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση
 

Η μελατονίνη παρέχει καταπραϋντική δράση στο υποκειμενικό αίσθημα του "τζετ λάγκ" και μειώνει τον χρόνο επέλευσης του ύπνου

► ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΣΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΖΕΛ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ
► ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ
► ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
► ΑΣΦΑΛΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ
► ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ» ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
► ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΩΝ ΖΕΛ-ΔΙΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟΥΣ, ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
► ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ BLISTER, ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ 60 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 2 mg ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ 90% ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΙΚΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β12 ΚΑΙ Β5

 

...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Η VIOGENESIS ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αν και η μελατονίνη βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα, όπως στη μουστάρδα, στα μούρα, goji, αμύγδαλα, ηλιόσπορους, κάρδαμο, μάραθο, κόλιανδρο, κρεμμύδια, μπανάνες, δημητριακά, καλαμπόκι, βρώμη, ρύζι, κρασί, τα αρωματικά φυτά, δυόσμος, θυμάρι, φασκόμηλο, λουίζα κ.α, και στα κεράσια, ωστόσο συγκεκριμένες καταστάσεις στην καθημερινή μας ζωή ή και το πέρασμα της ηλικίας τείνουν να μειώσουν σημαντικά την ενδογενή παραγωγή της.
Η κατανάλωση μελατονίνης όπως έδειξε μια ισπανική μελέτη - εξουδετερώνει τις οξειδωτικές βλάβες και καθυστερεί τις εκφυλιστικές διαδικασίες του νευρικού συστήματος, που προκαλούνται από τη γήρανση. Η ορμόνη μελατονίνη φαίνεται ότι είναι ένας γενικός αντιοξειδωτικός παράγοντας, που έχει δράση σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Συμμετέχει στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και εμφανίζει ανοσοενισχυτική δράση.

 

TA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ
Η μελατονίνη έχει χαρακτηριστεί από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ως συμπλήρωμα διατροφής και όχι φάρμακο.

Μέχρι και σήμερα τα συμπληρώματα μελατονίνης που κυκλοφορούν παρουσιάζουν μια βιοδιαθεσιμότητα που αγγίζει στο μέγιστο το 50% - 60%.
Αυτό κυρίως οφείλεται στην αποδυνάμωσή της από τα γαστρικά υγρά, στην εξουδετέρωσή της στον γαστρικό σωλήνα και φυσικά στην μειωμένη ικανότητα απορρόφησης που εμφανίζουν πολλοί ενήλικες.
Για πρώτη φορά, η VIOGENESIS σε συνεργασία με εργαστήρια ερευνών στην Ευρώπη σχεδίασε την μελατονίνη της σε μορφή υπογλώσσιων τζελ ρυθμιζόμενης δοσολογίας που προσαρμόζεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην δική σας ανάγκη.
Έτσι κάθε ένα «ζευγάρι» ζελεδάκια  δίνει καθαρή, γρήγορη και ασφαλή δόση 4 mg μελατονίνης που μπορεί να μειωθεί και στο μισό, παίρνοντας το ένα κομμάτι από το «ζευγάρι».

 

O ΚΙΡΚΑΔΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ
Ο κιρκάδιος ρυθμός (circadian rhythm) είναι μια βιολογική διαδικασία που παρουσιάζει ενδογενή περιοδική μεταβολή στη διάρκεια ενός 24ώρου. Αυτός ο ρυθμός ορίζεται από ένα κιρκάδιο ρολόι κι έχει παρατηρηθεί σε πολλούς ζωντανούς οργανισμούς, όπως σε φυτά, ζώα, μύκητες και κυανοβακτήρια.

Πιο πρακτικά, στον ανθρώπινο οργανισμό, το βιολογικό ρολόι, προσφέρει δύο κύριες φάσεις.
1.    Την ημερήσια φάση, όπου χαρακτηρίζεται από αύξηση της δραστηριότητας και της ενεργητικότητας, την μείωση έκκρισης συγκεκριμένων ορμονών και την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος
2.    Τη βραδινή φάση, όπου συνοδεύεται από μείωση της εγρήγορσης, υπνηλία, αλλαγή έκκρισης συγκεκριμένων ορμονών, όπως προαναφέρθηκε και γενικότερα χαλάρωμα και απόσυρση

Όσο πιο συχνή και μεγάλη σε διάρκεια είναι η διαφοροποίηση των ωραρίων, τόσο η καθημερινότητά μας διαφοροποιείται από ημέρα σε ημέρα και τόσο περισσότερο μπερδεύεται ο προγραμματισμός των κύκλων ύπνου / εγρήγορσης, της πρόσληψης τροφής, της όρεξης, της γαστρεντερικής λειτουργίας και πολλών άλλων απλών καθημερινών διαδικασιών.

 

ΑΫΠΝΙΑ: Η ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ
Η μελατονίνη έχει εξετασθεί εκτεταμένα σαν μια υποστηρικτική θεραπεία για διάφορους τύπους αϋπνίας, διαταραχές του κιρκάδιου ρυθμού και διαταραχές της συμπεριφοράς, καθώς και διαταραχές του ύπνου REM που συσχετίζονται με άλλες νευρολογικές διαταραχές.
Η μελατονίνη, γνωστή ως Ν-ακετυλο-5-μεθοξυτρυπταμίνη, βρίσκεται στα ζώα, τα φυτά και τα μικρόβια. Είναι μια φυσική ορμόνη που παράγεται από την επίφυση του σώματος και γενικά, αυξάνει τα ποσοστά της στον οργανισμό μας στο σκοτάδι και κατά την διάρκεια της νύχτας.  
Εν μέρει, το ρολόι του σώματός μας ελέγχει πόση μελατονίνη παράγει στο 24ωρο. Κανονικά, τα επίπεδα της μελατονίνης αρχίζουν να αυξάνονται στα μέσα της ημέρας από το απόγευμα και μετά προς αργά το βράδυ, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα για το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας και στη συνέχεια υπάρχει πτώση στις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Τα φυσικά επίπεδα μελατονίνης παρουσιάζουν μια αργή πτώση με την ηλικία, το κιρκάδιο σύστημα αποσυντονίζεται και η παραγωγή της μελατονίνης το βράδυ επίσης μειώνεται. Μερικοί ενήλικες παράγουν πολύ μικρές ποσότητες, ή και καθόλου μελατονίνη.
Παράλληλα, η εμφάνιση και η συχνότητα των των διαταραχών ύπνου αυξάνει. Επιπλέον, οι σχετιζόμενες με την ηλικία αλλαγές στα πρότυπα ύπνου, ο αυξημένος επιπολασμός διαταραχών της αναπνοής και άλλων δευτεροπαθών διαταραχών του ύπνου, η ύπαρξη παθολογικής και ψυχιατρικής νόσου, οι παρενέργειες των φαρμάκων και ψυχοκοινωνικών παραγώγων συνεργούν στην συνολική επιδείνωση τουφαινομένου της χρόνιας αϋπνίας.

Συστατικά: γλυκερίνη, ζελατίνη, ινουλίνη, λεκιθίνη σόγιας, συμπύκνωμα φρούτων και λαχανικών (καρότο, κολοκύθα, σαμπούκος, σταφύλι, αρόνια, ιβίσκος, κεράσι, μήλο, μύρτιλο, μαύρο φραγκοστάφυλο, λεμόνι), D-παντοθενικό ασβέστιο, μελατονίνη, άρωμα, κυανοκοβαλαμίνη, κιτρικό οξύ, γλυκαντικό σουκραλόζη

Συνιστώμενη δοσολογία: Ανάλογα τις ανάγκες μασάτε ή πιπιλίζετε μια φορά την ημέρα, 30 λεπτά πριν τον ύπνο μισό δισκίο-ζελέ (μια δόση)

 

*Τα συμπληρώματα διατροφής σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ή αναιρούν τις ιατρικές οδηγίες και θεραπευτικές αγωγές. Μην χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής σαν υποκατάστατα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση ενημερώστε τον ειδικό υγείας πριν από την χρήση του προϊόντος. Μην υπερβαίνετε την ημερήσια συνιστώμενη δόση.

 

Γράψτε μια κριτικήΣημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Κακό           ΚαλόTags: VIOGENESIS