Ανθοϊάματα Bach

Ανθοϊάματα Bach

O Edward Bach (24 Σεπτεμβρίου 1886 – 27 Νοεμβρίου του 1936) ήταν ένας Βρετανός γιατρός, ομοιοπαθητικός, βακτηριολόγος και συγγραφέας, γνωστός για την ανάπτυξη μια σειρά από θεραπείες που ονομάζεται Bach Remedies, μια μορφή εναλλακτικής ιατρικής.

Ο Bach κατέταξε τα ανθοϊάματα σε 7 ομάδες:

Φόβο: Rock Rose, Mimulus, Cherry Plum, Aspen, Red Chestnut.
Αβεβαιότητα: Cerato, Scleranthus, Gentian, Gorse, Hornbeam, Wild Oat.
Έλλειψη Ενδιαφέροντος για τις συνθήκες του παρόντος: Clematis, Honeysuckle, Wild Rose, Olive, White Chestnut, Mustard, Chestnut Bud.
Μοναξιά: Water Violet, Impatiens, Heather.
Υπερευαισθησία:Agrimony, Centaury, Walnut, Holly.
Απόγνωση και απελπισία:Larch, Pine, Elm, Sweet Chestnut, Star of Bethlehem, Oak, Crab Apple.
Υπερβολική φροντίδα για το καλό των άλλων:Chicory, Vervain,Vine, Beech, Rock water.

ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ DR. BACH* O Dr. Edward Bach ήταν ένας γιατρός της Harley Street του Λονδίνου και γνωστός βακτηριολόγος και ερευνητής. Αναγνώρισε 38 βασικές αρνητικές νοητικές καταστάσεις και δημιούργησε ένα ίαμα, βασισμένο σε φυτά ή λουλούδια, για κάθε μια από αυτές. Πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε μια μικρή εξοχική κατοικία του Oxfordshire, το Mount Vermon, όπου και ολοκλήρωσε την έρευνά του. Σήμερα το Mount Vermon είναι περισσότερο γνωστό ως το κέντρο Bach, όπου οι σημερινοί συνεχιστές της μεθόδου συνεχίζουν να παρασκευάζουν τα αρχικά βάμματα (πρώτη διαδικασία για την παρασκευή των ανθοϊαμάτων), χρησιμοποιώντας συχνά τις ίδιες περιοχές που ανακάλυψε ο Dr. Bach τη δεκαετία του 1930. Η αυθεντικότητα των ανθοϊαμάτων Bach βεβαιώνεται από την υπογραφή Bach στα ιάματα, τα οποία παρασκευάζονται ακριβώς όπως την εποχή του Dr. Edward Bach αποκλειστικά στο Mount Vermon, όπου βρίσκεται το «Κέντρο Bach». *ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ DR. BACH* Τα ανθοϊάματα Bach είναι φυσικά και εντελώς ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να βοηθήσουν φυτά και ζώα και - λόγω του πολύ ήπιου τρόπου δράσης τους - στερούνται πλήρως παρενεργειών. *ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥ DR. BACH* - Διαλύστε δύο σταγόνες από το κάθε ίαμα που επιλέξατε σε ένα ποτήρι εμφιαλωμένο νερό και πιείτε το αργά. Μπορείτε να επαναλάβετε αν χρειαστεί. - Για μακρόχρονη χρήση προσθέστε 2 σταγόνες από το κάθε ίαμα σε φιαλίδιο των 30 ml με σταγονόμετρο, συμπληρώστε με 25 ml εμφιαλωμένο νερό και 5 ml κονιάκ και πίνετε καθημερινά 4 σταγόνες, τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα, ή και πιο συχνά εάν είναι απαραίτητο Επιλέξτε το ανθοϊαμα ή τα ανθοϊάματα που αντιστοιχούν στο "*χρώμα*" της συναισθηματικής σας κατάστασης.

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως: